IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
14:00 | 10 април 2024
Обновен: 19:13 | 29 април 2024

Рашков обясни за снимките: Младият човек се снима с мен, защото съм известен

Главната цел е да се представи, че контактува на високи нива, заяви бившият вътрешен министър

По материала работи: Слав Велев
Рашков обясни за снимките: Младият човек се снима с мен, защото съм известен

Една от появилите се в медиите снимки – Бойко Рашков, Живко Коцев и задържаният Стефан Димитров

Бойко Рашков обясни снимките с младия Стефан Димитров. По думите му, синът на Марин Димитров, който родом е от Хасково, често разпращал кадри на дружките си, за да им се фука, че познава хора от София, които не просто са столичани, а са по високите етажи на властта. 

Това посочи като основна причина за общите снимки бившият вътрешен министър и депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Бойко Рашков в интервю за "Свободна Европа". Той каза, че няма навик да прави полицейски проверки кой му влиза в дома, особено когато става дума за купони и хубави поводи. Празниците си правел с много хора и не подозирал, че баща и син Димитрови от Хасково са контрабандисти на високо ниво. Те идвали няколко пъти в дома му заедно с главсека на МВР Живко Коцев. По време на партитата синът Стефан често щракал с телефона си, а фотосите впоследствие препращал до другари, за да видят, че е на една маса с Рашков. 

"Различни хора, различни нрави. Младият човек (Стефан Димитров, бел. ред) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои приятели. Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се представи, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи нива", обясни Рашков.

Коментари

Новини Варна