IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
16:00 | 20 май 2024
Обновен: 04:08 | 27 юли 2024

Главчев възложи на ДАНС проверка по казуса с лифта на Витоша

Премиерът акцентира върху широкото обществено недоволство по казуса

По материала работи: Слав Велев
Главчев възложи на ДАНС проверка по казуса с лифта на Витоша

Премиерът Главчев възложи на ДАНС проверка по казуса с лифтовото съоръжение на Витоша


20/05/2024, понеделник
За информация: тел. 940.27.70

Премиерът Димитър Главчев възложи на Държавна агенция „Национална сигурност“  проверка на фактите и обстоятелствата, довели до преустановяване на функционирането и на последното лифтово съоръжение в Национален парк „Витоша“, съобщават от пресцентъра на Министерския съвет. 

В писмото си до ДАНС министър-председателят акцентира върху широкото обществено недоволство по казуса. Със спирането на последния функциониращ кабинков лифт възникват въпроси по отношение на екологичната и транспортната сигурност на региона, както и във връзка с качеството на живота и здравето на гражданите, изтъква още премиерът.

С оглед на функциите, регламентирани в чл. 2 от Закона за ДАНС, министър-председателят Димитър Главчев възлага на Агенцията да извърши проверка и да го уведомява периодично за резултатите от нея.

Коментари

didier93 ( преди 2 месеца )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна