IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
България
12:45 | 26 май 2024
Обновен: 10:24 | 17 юни 2024

Слънчево време на много места в понеделник

По Северното Черноморие следобед ще вали и гърми

По материала работи: Слав Велев
Слънчево време на много места в понеделник

През нощта ще е предимно ясно и почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Утре над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време, но над Североизточна България облачността ще се увеличи и на места там в следобедните часове ще превали. С до умерен северен вятър ще прониква по-хладен въздух. Максималните температури ще са предимно между 20° и 25°, малко по-ниски в североизточните райони и по Черноморието, в София – около 21°. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна по северното крайбрежие и главно там в следобедните часове ще има валежи от дъжд, възможно е и да прегърми. Ще духа до умерен, предимно северен вятър. Максималните температури ще са между 17° и 20°. Температурата на морската вода е около 18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има около и след обяд над Източна Стара планина и на отделни места там ще превали. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 7°.

През следващите дни въздушната маса над страната отново ще е силно неустойчива. Сутрин ще е почти тихо, ще има и слънчеви часове, но около и след обяд на много места в страната ще има краткотрайни валежи и гръмотевици; в сряда ще има условия за локални интензивни явления и градушки. Вятърът ще бъде предимно слаб, във вторник - все още северен, в сряда - северозападен; по време на гръмотевична буря временно ще се усилва и ще променя посоката се. Максималните температури ще бъдат от 19-20° до 25-27°.

Коментари

didier93 ( преди 3 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна