IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 29°
България
15:30 | 26 май 2024
Обновен: 13:02 | 17 юни 2024

Прокуратурата свиква кръгла маса за законодателни промени свързани с ПТП

Участие във форума ще вземат близки и роднини на загинали в катастрофи

По материала работи: Слав Велев
Прокуратурата свиква кръгла маса за законодателни промени свързани с ПТП

Утре в Съдебната палата в гр. София Софийска градска прокуратура организира кръгла маса на тема: „Предложения за законодателни промени при разследване на пътнотранспортни произшествия“.

Участие във форума ще вземат близки и роднини на загинали в тежки пътнотранспортни произшествия, членове на сдружение „Ангели на пътя“, заместник главният прокурор Елена Каракашева, Николай Георгиев, завеждащ отдел „Аналитичен“ във Върховна прокуратура, представители на ръководствата на Министерство на правосъдието и на МВР, депутати от 49-ото Народно събрание, представители на Българската асоциация на пострадали при катастрофи, експерти по пътна безопасност.

Покани за участие са отправени и до Върховния касационен съд, Върховния административен съд, Софийски градски съд и др.

Представители на медиите ще могат да присъстват по време на брифинг, на който ще бъдат обобщени обсъдените на кръглата маса становища. Брифингът ще се проведе от 13,00 ч.

Коментари

didier93 ( преди 3 седмици )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна