IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
08:22 | 7 юли 2015
Обновен: 05:53 | 18 април 2024

Жрици пъшкат в двор на училище на метри от полицията

Хасковско школо ще гони проститутките с камери

По материала работи: Деян Михайлов
Жрици пъшкат в двор на училище на метри от полицията

Проститутки са превзели двора на хасковско училище за ужас на родители и деца. Труженичките си харесали школото, тъй като било оградено с големи дървета и през тях трудно прониквала светлина. Така им се осигурявала "спокойна" работа с клиентите.

Директорът на най-голямото основно училище в града „Христо Смирненски” обаче е реше да се справи с проблема и да разруши любовното гнездо на жриците. За целта той вече е поставил видеонаблюдение, с което се надява пъшканията в училището да изчезнат.

Често сутринта родители и деца откривали използвани презервативи, опаковки от лубриканти и други „любовни” остатъци от бурните среднощни преживявания. Мръсотията се допълвала от кутийки за сокове, храна и др.

Понякога се откривали и ценни дрънкулки – обици и пръстени. Веднъж дете намерило дори и банкнота от 20 евро, очевидно изпаднала от джоба на някой развихрил се клиент. 

Дворът на училището е предпочитано местенце за любовни срещи, защото е в непосредствена близост до хасковската автогара. Там непрекъснато пристигат рейсове от Турция. Гостите от южната ни съседка предпочитали хасковска плът, защото им идвала много по-евтино – между 20 и 50 лв., пише "Монитор".

От вчера обаче вече всичко ще се записва, а ако бъдат заловени любовчии ги очаква солена глоба, дори затвор.

Куриозът е, че училищният бардак е само на метри от сградата на Общинска полиция, която именно е призвана да следи за обществения ред и законност в Хасково. Службата обаче работи само до 17.30 часа. 

На оживеното кръстовище между булевардите „Стефан Стамболов” и „Съединение”, които се намират до училището, винаги дежури патрулка през нощта. Но арестувани проститутки няма, което дава повод на родителите да смятат че проституирането в двора на тяхното училище се осъществява със знанието на полицията. 

"Затварял съм портала няколко пъти, но ми разбиват катинарите. Само бариерата ми разбивана 5 пъти”, оплака се директорът Венко Точевски.

Коментари

Новини Варна