IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
15:31 | 8 юли 2015
Обновен: 13:52 | 17 април 2024

Пуснаха още един от мостовете на „Тракия“

До 20-ти юли се очаква да приключи ремонтът и на моста над р. Тополница

По материала работи: manager
 Пуснаха още един от мостовете на „Тракия“

С 12 дни предсрочно завърши основният ремонт на още един от мостовете на „Тракия“, съобщиха от пресцентъра на МРРБ. Вече напълно е възстановено движението в двете посоки в участъка между км 75 и км 77 от автомагистралата.
 
Изпълнените строително-ремонтни дейности в участъка включват премахване на старите и деформирани асфалтобетонова настилка, хидроизолация, фуги и конзоли и полагане на нов пласт изравнителен бетон, нова хидроизолация, отводнители, фуги и асфалтова настилка. По трасето на ремонтирания участък са монтирани нови ограничителни системи за обезопасяване на движещите се и е положена шумяща хоризонтална маркировка. 
 
През м. юли продължава работата по съоръженията при  „Голямото Вършило“,  „Малкото Вършило“ и с. Церово. До 20-ти юли се очаква да приключи ремонтът и на моста над р. Тополница. Строително-монтажните дейности на виадуктите при 61-ви и 67-ми километър ще продължат до края на ноември 2015 г.

Коментари

Новини Варна