IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
17:08 | 13 август 2015
Обновен: 00:43 | 19 април 2024

Побойник наплю полицай и се закани: Ще ви изколя!

Първо пребил жена си, после налетял и на униформените

По материала работи: Деян Михайлов
Побойник наплю полицай и се закани: Ще ви изколя!

21-годишен домашен побойник попадна в ареста и ще бъде съден по бързото производство, след като преби жена си, обижда и дори наплю полицаи, дошли да го озаптят.
Случката се разиграла минути след 20 ч. в сряда. 71-годишна пенсионерка сигнализирала в полицейското управление в Горна Оряховица, че е нанесен побой на внучката й, съобщи "24 часа".
20-годишната жена станала жертва на мъжа, с когото живеела на семейни начала. Незабавно на ул. "Янтра" в града пристигнали униформени.
Буйстващият Христо отказал да съдейства за изясняване на случая. Вместо това насочил гнева си срещу полицаите и започнал да сипе псувни и закани: "Мърши, ще ви изколя", крещял разяреният насилник. После се изплюл върху един от блюстителите на реда, който се опитал да го задържи. В крайна сметка побойникът бил закопчан с белезници и отведен в ареста. Оказало се, че е криминално проявен и осъждан.
Срещу него е започнато бързо полицейско производство за обида на полицаи и възпрепятстване на орган на реда да изпълни задълженията си.

 

Коментари

Новини Варна