IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
10:01 | 24 август 2015
Обновен: 07:22 | 27 март 2024

Viber си взе българин за бос, открива офис у нас

В България ще е представителството за Централна и Източна Европа

По материала работи: Деян Михайлов
Viber си взе българин за бос, открива офис у нас

Viber, едно от водещите в света приложения за чат съобщения, обяви назначаването на Атанас Райков за генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа.

В момента Viber има повече от 600 милиона уникални потребители в света, като Централна и Източна Европа се нарежда в топ три на регионите в света.

Разширяването на бизнеса е част от стратегията на Viber за увеличаване на  потребителите си в региона. 

"Наблюдаваме изключителен ръст в държавите от Централна и Източна Европа и искаме да надградим постигнатото като въведем локализирана маркетингова стратегия и съдържание за милионите потребители на Viber в региона", заяви Марк Харди, главен маркетингов директор на Viber. 

Атанас Райков се присъединява към Viber след 10 години опит, през които той е отговарял за търговската стратегия по отношение на мобилните услуги и услугите с добавена стойност в телекомуникационна компания в България.

"Само за няколко години Viber се утвърди като услуга благодарение на високото качество продукти, които предлага и като марка с приятелско отношение", заяви Райков.

"Очаквам да допринеса за увеличаването на популярността на Viber в държавите от Централна и Източна Европа като  работим върху популяризирането на всички функции, които компанията предлага, както и да намеря подходящи партньори, с които да създадем интересни изживявания за местните потребители", коментира той.

Коментари

Новини Варна