IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
19:19 | 2 септември 2015
Обновен: 22:55 | 24 април 2024

Спират движението на няколко влака до края на месеца

Причината е ремонт на железопътния път

По материала работи: Слав Велев
Спират движението на няколко влака до края на месеца

До 30-и септември ще бъде прекъснато движението на някои бързи и пътнически влакове в участъка между гарите Клисура и Христо Даново. Причините за промените в движението на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, съобщиха от БДЖ.

 

До приключване на ремонтните дейности два бързи влака, които се движат от София до Бургас и обратно, ще пътуват от София до Стряма и от Бургас до Иганово. Други два пътнически влака, които се движат по маршрута от София до Карлово и обратно, ще пътуват от София до Стряма и от Карлово до Иганово. За пътниците от тези влакове в железопътния участък между гарите Стряма и Иганово ще бъде осигурен превоз с автобуси.

 

Прекъсването на влаковото движение между гарите Клисура и Христо Даново налага промени в разписанията на различни категории пътнически влакове, които се движат в участъка на извършваните ремонтни дейности. 

 

В периода на празничните дни (19 – 22 септември) всички влакове, които обичайно преминават през участъка Клисура – Христо Даново, ще се движат по редовния си график.

 

Източник: ДНЕС.bg

Коментари

Новини Варна