IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
21:24 | 5 септември 2015
Обновен: 06:35 | 20 април 2024

Търсят млада жена, изчезнала на 1 септември (обзор)

Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за жената, могат да сигнализират на тел. 112

По материала работи: Слав Велев
Търсят млада жена, изчезнала на 1 септември (обзор)

Столичната полиция издирва 30-годишна жена, изчезнала в началото на месеца. Колина Стаменова Стоицева напуснала апартамента си в столичния квартал “Младост 4” на 1 септември и не се е прибрала. Сигналът в полицията подали нейни близки.

 

Колина е средна на ръст. Жената е слаба и има тъмнокестенява права коса и тъмнокафяви очи. По данни на роднините Колина Стоицева е била облечена със синьозелен панталон, бежова блуза и черно платнено яке.

 

По неофициална информация Колина Стоицева е родом от Стара Загора. Говорителят на полицията в Стара Загора обаче каза, че няма информация жената да се издирва на територията на областта.

 

“24 часа” установи, че жена със същото име и презиме, но с фамилия Стоицова е кандидатствала в редица министерства за позицията “младши експерт” между 2011 и 2013 г. За последно тя е била отхвърлена на 12 декември 2013 г. от министерството на околната среда и водите. Причината - образованието ѝ не било подходящо за позицията.

 

Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за жената, могат да сигнализират на тел. 112.

 

Източник: "24 часа"

Коментари

Новини Варна