IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
09:45 | 26 октомври 2015
Обновен: 17:54 | 21 април 2024

Кунева за Сидеров: Не му прави чест!

Никога не съм разбирала поведението му, коментира тя

По материала работи: Деян Михайлов
Кунева за Сидеров: Не му прави чест!

Поведението на лидера на "Атака" не прави чест, МВР направи всичко възможно да реагира професионално. Това каза лидерът на ДБГ от РБ и вицепремиер Меглена Кунева пред bTV.

По повод снощната ситуация с Волен Сидеров, тя коментира, че никога не е разбирала поведението му. "Против съм такова поведение.В РБ нямаме такъв политик", коментира тя.
Попитана за реакцията на МВР снощи при нахлуването му в НАТФИЗ, Кунева каза, че органите на реда са направили всичко възможно да реагират професионално. "Уважавам усилията им да покажат контрол над ситуацията", допълни лидерката на ДБГ.

"В момента, в който трябва да говорим за бежанците, за сътоянието на ЕС за изборите и как да се развива България и да има работа и икономически растеж, ние с вас говорим за неговото поведение. Поведението му не прави чест", категорична бе Кунева.

За изборите тя каза, че Реформаторският блок запазва тежестта си и стабилното си присъствие в управлението, както и доверието на хората, като на места прави съществени пробиви и се утвърждава като втора политическа сила. "Коалицията е стабилна", категорична бе тя.

Коментари

Новини Варна