IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
17:31 | 28 октомври 2015
Обновен: 11:37 | 4 май 2024

Работник почина при падане от виадукт на АМ "Тракия"

По предварителна информация мъжът е от Хасково

По материала работи: Борис Проданов
Работник почина при падане от виадукт на АМ "Тракия"

В района на 63-ти километър на АМ „Тракия", служител на частна фирма, която е подизпълнител на ремонта на виадукта на магистралата, е паднал от него и е починал, съобщиха от МВР. По предварителна информация мъжът е от Хасково.


Говорителят на районното управление в Пазарджик Мирослав Стоянов уточни, че нещастният случай е станал снощи около 20,30 ч. по неизяснени за сега причини.


Мъжът е паднал от височина около 50 метра и е починал на място. Наложило се е на мястото да бъдат изпратени екипи на полицията от град Септември, на „Спешна помощ" и спасителен екип на „Пожарна безопасност и защита на населението", който е оказал съдействие за изтеглянето му, тъй като той е паднал под виадукта.


Трупът е закаран за аутопсия в „Съдебна медицина" в Пазарджик. По случая има образувано досъдебно производство, а на мястото на произшествието е извършен оглед. По първоначални данни се касае по всяка вероятност за трудова злополука, но разследването ще покаже точно какъв е механизма на падането и каква е причината за този инцидент, допълни Стоянов.

Коментари

Новини Варна