IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
18:38 | 7 декември 2015
Обновен: 21:03 | 25 април 2024

Облачно, но без валежи утре, ще е по-студено

Максималните температури ще са между 6-11 градуса

По материала работи: Слав Велев
Облачно, но без валежи утре, ще е по-студено

През следващото денонощие вятърът ще се ориентира от североизток, ще бъде слаб, по Черноморието до умерен и с него в страната ще прониква студен въздух.
 

Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за месеца и ще остане без съществена промяна, според прогнозата на НИМХ-БАН, цитирана от dnes.bg.
 

Облачността ще е значителна, но валежи не се очакват. През нощта на отделни места в равнините, низините и по високите полета все още ще бъде мъгливо. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, максималните ще са между 6° и 11°.
 

По Черноморието облачността ще бъде значителна. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимална температура на въздуха между 9° и 11°, на морската вода: 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще бъде със значителна облачност. Вятърът ще е слаб до умерен от изток-югоизток.
 

Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, на 2000 метра – около 2°. През следващите дни ще има значителна облачност, но само на отделни места, главно в Източна България ще превали слаб дъжд, в северните райони и сняг.
 

Вятърът ще е слаб, по Черноморието до умерен от североизток. Понижението на температурите ще продължи и в петък минималните ще са между минус 3° и 2°, а максималните - между 3° и 8°.

Коментари

Новини Варна