IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
21:05 | 7 декември 2015
Обновен: 01:08 | 26 април 2024

Гард на Алексей Петров - стрелецът в София, ранените - автокрадци

Мишените се казват Марио и Любомир, имало и трети

По материала работи: Слав Велев
Гард на Алексей Петров - стрелецът в София, ранените - автокрадци

Мъжът, прострелял двамата мъже на бул. ”Черни връх” тази вечер, е охранител на Алексей Петров. Двамата ранени пък са криминално проявени – на 21 и 30 г. – Марио и Любомир. Това съобщи БНТ, цитирана от dnes.bg.
 

Както Dnes.bg писа престрелката стана малко преди 18 часа.
 

Инцидентът станал над паркинг на магазин за хранителни стоки. Ранените са без опасност за живота, простреляни са в краката и са откарани в болница. Двамата простреляни са с широка палитра от криминални деяния, свързани главно с кражби на коли.
 

Около 17:30 ч. – 17:45 ч. двамата са се навъртали край офиса на Алексей Петров. Именно там е започнал първоначално конфликтът, което е и причината за объркването, че е стреляно по офиса на бившата барета.
 

Двамата се спречквали с охраната  на офиса на Алексей Петров. По думите на гардовете младите мъже първи скочили на бой, охранителите ги подгонили към бул. “Черни връх”. Там по информация на БНТ ги пресрещнали други охранители на Алексей Петров.
 

Според гардовете, единият от бягащите извадил пистолет и заради това охранител на Алексей Петров вади своето оръжие и прострелва другите двама. С този, който е извадил пръв пистолета, е станал ръкопашен бой, но той е успял да избяга и в момента се издирва от полицията.
 

Стрелецът от охраната на Алексей Петров в момента се разпитва от разследващите. По информация на ”Дарик” той е задържан.

 

 

Коментари

Новини Варна