IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
18:04 | 9 януари 2016
Обновен: 23:53 | 29 април 2024

Бизнесменът Антов е убит с два куршума в главата

Застрелян около 18.00 ч. вчера, разследването е срещу неизвестен извършител

По материала работи: Пламен Янков
Бизнесменът Антов е убит с два куршума в главата

63-годишният бизнесмен Александър Антов е убит около 18.00 часа вчера, а тялото му е намерено в полунощ - в 23.59 часа, в гориста местност край с. Бистрица.
 

Софийска градска прокуратура е образувала разследване за убийството, което засега се води срещу неизвестен извършител.
 

От МВР съобщават, че до момента са разпитани няколко свидетели и са назначени съдебно-медицинска, биологична и балистични експертизи.
 

Антов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата, информира dnes.bg.
 

В хода на разследването са извършени огледи на местопрестъплението. Направено е претърсване и изземване.  Разследването продължава.
 

Антов е собственик на модна къща "Агресия”, която е наложена на пазара от вече 25 години като най-добрата при производството на мъжки официални облекла. Работи с най-известните модни компании в света. Модната къща има магазини в цялата страна и облича българските спортисти за олимпиади години наред. Компанията е представител на бранда Polo Ralph Lauren.

 

Убийството на Антов е втори разстрел в рамките на седмица. На 7 януари в столичния кв. "Градина" неизвестни извършители отнеха живота на Веселин Стоименов - по прякор Веско Дебелия.

 

 

 

Коментари

Новини Варна