IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
21:24 | 10 януари 2016
Обновен: 16:41 | 4 май 2024

Част от бизнеса на Антов - прехвърлен на ром с 23 фирми

Дружествата вече се притежават и управляват от 38-годишния Петко Васков Митов

По материала работи: Пламен Янков
Част от бизнеса на Антов - прехвърлен на ром с 23 фирми

Справка в Търговския регистър сочи, че през миналата година убитият собственик на модна къща "Агресия" Александър Антов се е оттеглил от повечето си фирми в модния бизнес.

 

Дружествата вече се притежават и управляват от 38-годишния Петко Васков Митов, който е управител и собственик на още множество фирми.


Ето какво обаче коментира мъжът от ромски произход пред "Труд":

 

"Нищо нямам да казвам. Информация без далавера не давам. Няма интервю за мили очи!".

 

Това е казал по телефона 38-годишният Петко Митов от София. Той е управител на 23 фирми, сред които е и "Росарт" - дружеството, наследник на "Агресия груп". На хартия той държи контрола и над още 4 фирми, свързани с убития бизнесмен Александър Антов.

 

На два възможни адреса, на които са регистрирани някои от бившите дружества на Антов, се оказва, че и двете посочени седалища на фирми не съществуват.


63-годишният шеф на "Агресия" бе застрелян с два куршума в главата в петък вечерта в софийското село Бистрица. Престъплението очевидно е извършено хладнокръвно от професионалист, който си прибрал гилзите и завлякъл тялото встрани от мястото на екзекуцията.

 

Появи се и версия, че убийството е заради прехвърлени дългове или неизпълнени финансови ангажименти. МВР засега отказа информация. Криминалисти не отговориха и дали "управителят" Петко Митов е вече разпитан.

 

dariknews.bg

 

Коментари

Новини Варна