IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
18:20 | 4 февруари 2016
Обновен: 22:25 | 17 април 2024

Жителите на Стрелча излизат на протест с искане за нова епикриза на Евстатиев

Извънредното заседание е по искане на защитата

По материала работи: Пламен Янков
Жителите на Стрелча излизат на протест с искане за нова епикриза на Евстатиев

Обжалването на мярката на бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев ще бъде гледано в пазарджишката многопрофилна болница в петък в 14.00 часа. 

 

Извънредното заседание е по искане на защитата с мотив, че е влошено здравословното състояние на Евстатиев, който преди дни получи микроинсулт, пише "24 часа". Тази вечер жителите на Стрелча организират протест с искане за нова епикриза на обвинения в сексуално насилие срещу ученичка Иван Евстатиев.

 

Нова, независима епикриза да се направи на Иван Евстатиев, а не удобната за него в този настоящ момент, с която се цели неговата мярка да бъде изменена. Ние сме абсолютно сигурни, че това се прави с цел, Иван Евстатиев да може да напусне страната и да се укрие.

 

Хората искат истинско, независимо правосъдие и да се знае, че законите са еднакви за всички в тази държава, включително и за Иван Евстатиев - заяви един от протестиращите - Янко Динков.

Коментари

Новини Варна