IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
10:54 | 9 февруари 2016
Обновен: 21:19 | 28 април 2024

Изнасилената от Евстатиев ходи на психолог, още е в стрес

Екскметът й обещал, че ще й помогне да учи право

По материала работи: Деян Михайлов
Изнасилената от Евстатиев ходи на психолог, още е в стрес

Изнасиленото от бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев 16-годишно момиче ходи на психолог и все още не може да се възстанови от преживяното. Това разказа Атанас Димитров, един от адвокатите на момичето, пред Нова телевизия.
"По препоръка на психолога от понеделник момичето вече ходи на училище. Тя трябва отново да се социализира. Тo е в постоянен стрес. В постоянен стрес са и родителите ѝ, които също ходят на психотерапевт", съобщи адвокат Атанас Димитров.
 
"В първите часове, след като момичето е било изхвърлено от джипа на Иван Евстатиев, то не е могло да говори. Тя няколко пъти е изпадала в безсъзнание", твърди защитникът.
 
Той обясни, че момичето е отишло да се види с Иван Евстатиев, защото "е имала доверие на човека, който четири години е бил работодател на майка ѝ". "Тя е била в щаба му, помагала е в предизборната му кампания, той се е държал любезно с нея", разказа адвокатът.

"Иван Евстатиев я е поканил "на сокче" и да ѝ обясни, че щял да ѝ помогне да започне да учи право", твърди адвокат Атанас Димитров. "Дотогава никой не я е виждал тя да употребява алкохол", подчерта той и добави: "Иван Евстатиев се е възползвал от нея. Има експертизи, които безспорно доказват, че момичето е било девствено".

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна