IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
21:19 | 7 март 2016
Обновен: 04:19 | 25 април 2024

Мъж наръга ученик на тържество по случай Деня на жената

Момчето получило лекарска помощ и няма опасност за живота му

По материала работи: Слав Велев
Мъж наръга ученик на тържество по случай Деня на жената

53–годишен мъж нападна с нож 16–годишно момче по време на тържество в читалището на село Левочево. Ученикът е с шест шева на врата. Инцидентът е станал около 2:00 часа след полунощ на 6 март по време на тържество, посветено на осми март, информира dnes.bg.
 

"Присъстваха около 80 човека, всички се забавляваха и изведнъж нападателят се пусна от хорото и скочи върху момчето", разказа пред bTV Ангел Янев, кмет на Левочево.
 

Нападателят притиснал момчето, след което изкарал и опрял нож на шията му. Всичко това се разиграло пред  погледа на десетки жители и гости на селото. Благодарение на тяхната намеса, както и защитната реакция на младежа от Момчиловци, не се стигнало до по-тежки наранявания.
 

Ученикът бил закаран веднага в Спешения център в Смолян, където му е оказана първа помощ. Той вече е изписан и няма опасност за живота му.
 

Според хората от Левочево, 53–годишният Димитър Добриков - председател на местното читалище, е бил сериозно почерпен. След инцидента се спречкал и с други хора.
 

"В момента се изясняват обстоятелствата около инцидента, разпитват се свидетели, като извършителят е бил задържан, но вече е освободен", коментира говорителят на полицията Цветелина Черкезова.
 

От МВР разясниха, че момчето е било на купона заедно с майка си, която също е от Момчиловци.

 

Коментари

Новини Варна