IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
11:14 | 12 май 2016
Обновен: 22:41 | 28 април 2024

Динко за дилъра от Ямбол: И го поошамарих, нормално...

34-годишният пласьор бил задържан, разпитан и пуснат отново

По материала работи: Деян Михайлов
Динко за дилъра от Ямбол: И го поошамарих, нормално...

Арестуваният от Динко наркодилър влизал в училище без да бъде притесняван от охраната, разказаха ученици от СОУ "Васил Левски" в Ямбол.

Освен че предлагал насилствено дрога на ученици, мъжът ги и заплашвал.

Псувал децата, плашил ги, че ще дойде с пистолет и нож. Единственият мъж в гимназията се оказала учителката по физическо, която изгонила Йордан от сградата, разказва ученичка.

В деня на ареста на Динко - Йордан и други двама мъже вървели зад група ученички. Заплашвали ги. Момичетата се обадили на Динко.

"Просто бях много шашната и знам, че той ще ни помогне", разказва пред Весела Димитрова, едно от момичетата на клипчето.

"Слизайки от колата, виждам трима надрусани. Тръгват те към мене и ми викат "на къв се правиш тука". И ги поошамарих, нормално", разказа Динко.

При последвалата свада започнали да падат наркотици: хероини и метадони, по думите на Динко. Хванал Йордан, но другите избягали.

Йордан е на 34 г., наркозависим. Полицията го задържали, разпитали и освободили. Учениците сега се притесняват за сигурността си.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна