IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
11:18 | 12 май 2016
Обновен: 10:24 | 30 април 2024

Биячите от Раднево: Невинни сме, натопени сме от наркобосове

Адвокат поиска да бъде назначена нова съдебна експертиза

По материала работи: Деян Михайлов
Биячите от Раднево: Невинни сме, натопени сме от наркобосове

Невинни сме, натопени сме от наркобосове, това заявиха пред журналисти четирамата биячи от Раднево - Калчо Иванов - Сурай, синът му Стефан и братовчедите му Динко Асенов и Антон Иванов. В залата адвокатът на четиримата, Валентин Иванов, поиска да бъде назначена нова съдебна експертиза на един от тримата пострадали българи - Георги Николов.


По думите му вещото лице, изготвило заключението, е посочило невярна информация, че челюстта на Николов е счупена. Стоматологът заяви в интервю пред медиите, че няма подобна фрактура.


Адвокатът Димитров поиска да бъдат приети като веществени доказателства флашка и диск с интервю на тримата пострадали българи - Георги Николов, Цветелин Кюстендилски, Живко Жечев както и техни приятели.


Съдът отказа да назначи нова съдебна експертиза на Николов и не прие като доказателства флашката и диска с аргумента, че това не са доказателства по реда на НПК.


В момента съдът заседава по искането на четиримата биячи за по лека мярка.

24chasa.bg

Коментари

Новини Варна