IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
19:02 | 24 май 2016
Обновен: 18:02 | 19 април 2024

Временно спряха пропускането на МПС на ГКПП Дунав мост

Причината е възникнал проблем в системата на румънските гранични власти

По материала работи: Златина Добрева
Временно спряха пропускането на МПС на ГКПП Дунав мост

Интензивен е потокът от моторни превозни средства на граничните пропускателни пунктове. Поради възникнал проблем в системата на румънските гранични власти, от 16.40 часа временно е преустановено пропускането на МПС на ГКПП Дунав мост на вход за България, има образувана колона от коли, товарни автомобили и автобуси. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

 

По информация на ГД „Гранична полиция“, трафикът е интензивен, особено на вход и изход на ГКПП-Кулата. На изход на ГКПП-Капитан Андреево се е образувала опашка от ТИР-ове. Не се допуска преминаването на товарни автомобили, автобуси и леки коли през ГКПП-Дунав мост – на вход за България. Причината за това е възникнал проблем в системата на румънските гранични власти. По тяхна информация експерти работят по отстраняването му, очаква се към 20 часа пропускането да се възстанови. По останалите гранични пунктове трафикът е обичаен, пише Фокус.

Коментари

Новини Варна