IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
България
16:03 | 11 август 2016
Обновен: 17:10 | 27 април 2024

Катарец показа задните си части на охраната в мол в София

В допълнение се изплюл на бар в търговския център

По материала работи: Пламен Янков
Катарец показа задните си части на охраната в мол в София

"20-годишният катарец Алтхани Сауд Бин Джасен остава в ареста за 72 часа", съобщи заместник-районният прокурор на София Радослав Димов. Той е обвинен в хулиганство заради отправени заплахи и непристойно поведение вчера в "София Ринг Мол". 20-годишният катарец се ядосал след недоразумение на поръчка. Той бил в пицария "Виктория" със съпругата си и майка си.

 

Поръчал за майка си салата, но се вбесил когато му доставили такава със свинско. Започнал да крещи, показал среден пръст и се изплюл на плота на бара. Започнал да крещи "Аллах Акбар" и че Аллах ще накаже всички българи, след което показал задните си части на охраната на мола.

 

Когато полицаите дошли да го арестувал, мъжът ритнал един от органите на реда. "Категорично искам да заявя, че не става въпрос за тероризъм. Извършена е проверка от ДАНС", каза Димов. Той обясни, че Джасен ще бъде съден за хулиганство и може да получи до 5 години затвор, ако бъде признат за виновен. Прокуратурата изиска постоянен арест за катареца, който няма постоянен адрес в България.

 

24chasa.bg

Коментари

Новини Варна