IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
15:41 | 14 август 2016
Обновен: 07:46 | 1 май 2024

Димитър Цонев в реанимацията на Военна болница

Тв водещият е получил тежък инсулт

По материала работи: Златина Добрева
Димитър Цонев в реанимацията на Военна болница

Известният тв водещ Димитър Цонев е в реанимацията на Военна болница, след като е получил масивен инсулт вчера следобед.

 

Борят се за живота му, каза съпругата му Мариана пред "24 часа".


Семейството се е прибирало вчера от почивка в Евксиноград, където били заедно с дъщеря си Деси Цонева и внучето си Янчо. Цонев шофирал и минал 300 км от Варна към София. По едно време спрели по пътя да хапнат. Тогава той казал, че му е лошо и го боли главата.


"Помислих, че е хипогликемия и му дадох малко захар", разказва Мариана Цонева.


Като тръгнали пак за София, вече тя шофирала, а той полегнал на задната седалка. През цялото време обаче се оплаквал от силно главоболие и болки във врата. Именно тогава съпругата му помислила, че може да е нещо съдово.


Когато стигнали вкъщи, му станало още по-зле, изпотил се и тогава се обадили в болницата. Веднага го приели в реанимацията на Военна болница, където е и в момента. Преди няколко часа са му направили и втори скенер, но още не смеели да оперират, тъй като не бил стабилизиран, разказаха от семейството му.


Напоследък Цонев много спортувал и се грижел за себе си, казаха техни близки.


В 9 ч. тази сутрин дъщеря му Деси Цонева написа във фейсбук: "Господ да е с нас". Някъде към 13 ч. тя отново призова: "Приятели, молете се за татко... Моля ви!"

Коментари

Новини Варна