IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
16:25 | 19 август 2016
Обновен: 22:49 | 20 април 2024

Влакът от Варна закъсня с 2 часа

Причината е повреда на локомотива още от началната гара

По материала работи: Пламен Янков
Влакът от Варна закъсня с 2 часа

Бързият влак от Варна през Шумен и Горна Оряховица за Пловдив, който по разписание трябваше да пристигне на гпловдивската гара в 13:27 ч. пристигна с почти два часа закъснение. Причината е повреда на локомотива още от началната гара - Варна, където се наложило да потегли с близо 90 минути по-късно, съобщава "Марица".

 

По пътя си обаче, заради жп-ремонти влакът се забавил с още половин час. Така, ако всичко е наред влакът ще пристигне на Централна гара Пловдив в 15:35. Понеже същият локомотив по план трябваше да се върне обратно по това направление, той ще замине също час закъснение, показва справка в електронната система на БДЖ за гара Пловдив. Продължават и проблемите на пътуващите между Димитровград и Пловдив.

 

Тази сутрин за пореден път влакът за Димитровград в 7:10 ч. е бил отменен, а пътниците изчакали следващия, без да им бъде обяснено каква е причината. Заради ремонтните дейности между Септември и Пловдвив всички влакове между 8:00 и 12:00 часа са спрени. Пътниците се извозват с автобуси. Тази промяна ще важи до 2 сепетември включително, но само в участъка от Белово до Пловдив, учточняват от НКЖИ.

 

24chasa.bg

 

Четете още Машинист падна от локомотив, влакът го премаза

Коментари

Новини Варна