IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
16:12 | 2 септември 2016
Обновен: 08:04 | 2 май 2024

Нова словесна схватка между Рут Колева и Деница Михайлова пред РПУ-то

Не знам нейните белези от какво са и дали не си ги е направила сама, каза Колева, съпругът ми не се снима като тебе гол за 2000 лв. в списание, каза ѝ Михайлова

По материала работи: Пламен Янков
Нова словесна схватка между Рут Колева и Деница Михайлова пред РПУ-то

В четвъртък вечерта певицата Рут Колева се оплака, че е получила синини при скандал, възникнал на наказателен паркинг в София, с Деница Михайлова – съпруга на инвеститор от Оман и служителка в Министерството на външните работи (МВнР).

 

Докато тя разпитваше защо има глоба, той обиждаше България. Аз го помолих учтиво да се въздържа от такива коментари, разказа Колева пред bTV. По думите ѝ Михайлова започнала да я обижда и да я бие. Певицата качи и снимки на синините си в профила си във „Фейсбук“.

 

Според Михайлова обаче, Колева е обиждала нея и съпруга ѝ и ги е нападнала, при което пострадали ръката и рамото на Михайлова и лицето на съпруга ѝ.

 

И двете са подали жалби една срещу друга в Пето РПУ, а полицията прави проверка по случая.

 

На излизане от полицейското управление Михайлова показа драскотини и обвини Колева, че я е издрала, повредила е гривната и часовника ѝ и е казала на съпруга ѝ: „Шибан сириец, отивай там откъдето си дошъл, мръсен терорист“.

 

Певицата контира, че това са лъжи, а Михайлова посочи, че камерите не лъжат.

 

„Започна да ме снима и да се заканва, че ще видя какво ще ми се случи, тя коя е, аз какво съм, страшно обидни, страшно расистки думи. Не мога да повярвам, че толкова известна личност като нея е настроена толкова лошо спрямо различните в тази държава. Тя е известна не с песните си, а с лошия лошия език“, каза служителката на МВнР.

 

„Не съм се била с никого. Помолих я да изтрие снимките, защото тя се заканваше, че ще ме поства. Взех телефона от ръцете ѝ, при което тя започна да ме драска. Счупи ми гривната и часовника, дори одраска съпруга ми по лицето“, допълни Михайлова.

 

„Не знам нейните белези от какво са и дали не си ги е направила сама“, каза Колева. И разказа своята версия: „Докато тя разпитваше защо има глоба, нейният съпруг обиждаше България, каза, че българите сме прост народ. Аз на английски го помолих учтиво да се въздържа от такива коментари, защото го чуваме. От там нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и започнах да я снимам. Тя слезе от автомобила си за няколкостотин хиляди лева, тръгна към мен, започна да ме бие. Имам рани по цялото тяло. Има записи от камерите. Не съм отвърнала в нито един момент. Това се видя от поне 10 свидетели“.

 

Михайлова се намеси, за да каже, че няма как съпругът ѝ да е обиждал България, защото той обича страната и е инвестирал много в нея, а „не се снима като тебе гол за 2000 лв. в списание“. След което се върна в сградата на Пето РПУ.

 

Михайлова „ме заплаши даже с убийство. Каза: „Ти ще видиш какво ще ти се случи – каза Колева. – Надявам се държавата да си свърши работата, защото има хора с възможности, които си мислят, че могат да бият другите, когато си поискат“.

 

Тя също каза, че не е удряла никого.

 

На качване в автомобила си Михайлова каза по адрес на Колева, че се надява да я проверят за употреба на забранени вещества.

 

Четете още за инцидента Пребиха певицата Рут Колева (Снимки)

Коментари

Новини Варна