IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
18:50 | 3 септември 2016
Обновен: 05:46 | 18 април 2024

Километрично задръстване след Витиня на магистрала „Хемус“

Цял ден бе натоварен трафикът по трите магистрали в страната

По материала работи: Слав Велев
Километрично задръстване след Витиня на магистрала „Хемус“

Километрично задръстване се образува на автомагистрала „Хемус”, информира БГНЕС.

 

Задръстването започва след първия мост от София в посока Варна по магистралата, след 35-ти километър. След тунел „Витиня” автомобили и множество ТИР-ове се движеха с много ниска скорост, а на моменти спираха и изчакваха колоната да потегли отново.

 

На мястото имаше и катастрофа. Автобус бе блъснал Трабант и задната част на автомобила бе тотално разбита.

 

На фона на масовото задръстване, “Пътна помощ” премести и авариралия автомобил. Пътуващи разказаха, че не знаят за причината за задръстването и че сутринта, когато отново са минавали по това трасе, не е имало проблеми.

 

Цял ден бе натоварен трафикът по трите магистрали в страната. Интензивен бе и трафикът към граничните пунктове – Кулата и Маказа. Към Бургас движението също бе натоварено, в началото на града се бе образувала колона, изпратени бяха допълнителни мобилни екипи на пътна полиция.

 

Полицията напомня на водачите да шофират с максимално внимание, съобразена с пътната обстановка скорост и да се съобразяват с въведените временни сигнализации на пътя.

 

trud.bg

 

Четете още: Намаляват опашките от автомобили на граничните пунктове с Гърция

 

 

Коментари

Новини Варна