IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
13:16 | 6 септември 2016
Обновен: 03:44 | 25 април 2024

Министерството на спорта платило операциите на Цвети

Вчера беше изписана от болницата

По материала работи: Пламен Янков
Министерството на спорта платило операциите на Цвети

БФХГ с радост съобщава, че вчера, 5 септември, Цветелина Стоянова беше изписана от "Пирогов" с всички възстановени функции, се казва в съобщение, публикувано на фейсбук страницата на федерацията ни по художествена гимнастика. В него се казва още: БФХГ благодари на целия екип на "Пирогов" за грижите, професионализма и отношението към Цвети в лицето на проф. Миланов, проф. Габровски и д-р Илиев, както и на целия обслужващ персонал. БФХГ изказва своята огромна благодарност и на ММС в лицето на министър Кралев за пълното финансово обезпечаване на лечението и проведени няколко операции, както и за личното отношение към трагедията на министъра. 

 

БФХГ е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова. Благодарим на всички за съпричастността и се надяваме за отговорно поведение на медии, познати и фенове към Цветелина, имайки предвид крехкото състояние, в което тя все още се намира. БФХГ желае бързо възстановяване на Цвети и уверява многобройните и фенове, че ще бъде до нея в трудните моменти до пълното и възстановяване, така както беше през цялото време на престоя и в "Пирогов".

 

24chasa.bg

 

Четете още Цвети Стоянова е изписана от болницата

Коментари

Новини Варна