IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
16:12 | 19 септември 2016
Обновен: 06:31 | 18 април 2024

Мъж загина на пътя, ден след като си купи кола

По информация на полицията водачът е бил неправоспособен

По материала работи: Пламен Янков
Мъж загина на пътя, ден след като си купи кола

28-годишен мъж загина трагично на пътя в района на лясковското село Мерданя тази сутрин с новозакупения си автомобил. По информация на Областната дирекция на МВР водачът е бил неправоспособен. Сигналът за катастрофата е бил подаден около 9.30 ч. в оперативния център, съобщава "Дарик".

 

Рано сутринта в злополучния ден младият мъж отишъл в Мерданя и взел леката кола, която ден преди това спазарил от предишния и собственик. Мъжът потеглил към Злататарица като бързал за работа. По непотвърдена информация, едва изминал и два километра, водачът предприел изпреварване като натиснал газта и вдигнал 150 км/ч.

 

На остър завой обаче изтървал управлението на автомобила, който се преобърнал в канавката, а след това последвал и страничен удар в дърво. Шофьорът загинал на място. 

 

"Автомобилът се усукал около дървото и водачът реално се оказал смачкан между него и колата", обясни главен инспектор Станко Лазов от търновската пожарна. Той информира, че на място са били изпратени два пожарни екипа, за да режат ламарините на смачкания до неузнаваемост автомобил и да измъкнат тялото на шофьора.

 

При огледа на местопроизшествието било установено, че липсва спирачен път, а високата скорост и опасният участък са станали причина за произшествието. На място продължават да са екипи на полицията, които извършват оглед и експертизи.

 

Четете още 2-годишни близнаци паднаха в шахта в градската градина в Шумен

Откраднаха Порше посред бял ден във Варна

Коментари

Новини Варна