IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
14:47 | 28 октомври 2016
Обновен: 06:09 | 18 май 2024

Подсъдима за кражба се нагълта със сода каустик в Царево

Жената е в реанимация

По материала работи: Пламен Янков
Подсъдима за кражба се нагълта със сода каустик в Царево

Лекари от болница в Бургас се борят за живота на 44-годишна жена, направила опит да се отрови със сода каустик минути преди съдебно дело срещу нея в Царево. Таня А. от Пловдив е в отделението по реанимация на бургаската болница, лекари полагат всички възможни грижи и медикаменти, за да я спасят, предаде "24 часа". 44-годишна жена е направила опит да се отрови минути преди да застане пред районния съд в Царево за кражба на 800 лв.

 

Според обвинителния акт Таня М. обрала своя съквартирантка в началото на септември в Лозенец. Докато чакали започването на процеса,  приятелките на Таня седнали да пият кафе. Тя обаче  казала, че отива до магазина и се отдалечила. Купила си бутилка сода каустик, седнала на пейка близо до сградата на съда и погълнала около 300 милилитра от отровата. Приятелките й я заварили в безпомощно състояние, с изгаряния по устните и лигавицата. Веднага се обадили на тел.112 и подсъдимата била откарана в болница. По предварителни данни 44-годишната жена е работела като сезонна работничка в Лозенец.

 

Четете още Газова бутилка се взриви в кола на улица "Девня"

Коментари

Новини Варна