IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
България
12:13 | 29 ноември 2016
Обновен: 08:30 | 18 април 2024

Спират временно движението по някои булеварди в София заради снегопочистване

Обработват се приоритетно улици, по които се движи градски транспорт и опасни и стръмни участъци

По материала работи: Борис Проданов
Спират временно движението по някои булеварди в София заради снегопочистване

В момента над 130 снегопочистващи машини на терен. Обработват се приоритетно улици и булеварди, по които се движи градски транспорт и опасни и стръмни участъци.


Поради снеговалежа и засиления трафик временно бе затворен за движение бул. “Симеоновско шосе“ от Южната дъга на околовръстен път до кръстовището при „Студентски“. На булеварда бе извършена едновременна обработка от няколко снегопочистващи машини, съобщиха от Столична община.


Към момента градският транспорт се движи по всички маршрути. Затруднено е движението на автобус по линия 93 в район Витоша.


След обработка е отворен за движение планинския път във Витоша Бояна – Златни мостове. Допускат се само автомобили снабдени с вериги за движение при зимни условия.


Бул.“Черни връх“ временно е затворен, с цел извършване на обработка от няколко снегопочистващи машини, ще бъде затворен за движение. Обработката се извършва едновременно от няколко снегопочистващи машини. Екипи на КАТ ще регулират движението.

 

БГНЕС

 

Още по темата: Задават се -10 градуса и поледици

Коментари

Новини Варна