IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Икономика
09:24 | 12 ноември 2020
Обновен: 11:52 | 28 март 2024

Вместо в мола – от хола! Черен петък се задава… шопинг както никога досега

Пандемията през тази година промени и начина, по който пазаруваме

По материала работи: Ставри Таргов
Вместо в мола – от хола! Черен петък се задава… шопинг както никога досега

Едно от най-очакваните събития на годината наближава! През 2020 г. официалният Черен петък е на 27 ноември в САЩ, но любителите на шопинга в България се радват на нарастващи намаления, отстъпки и промоции през целия месец ноември.

Пандемията през тази година промени не само начина, по който общуваме и се държим в ежедневието, но измени и начина, по който пазаруваме. Дори върлите поддръжници на пазаруването на място в търговските центрове се обърнаха към онлайн пазаруването и се убедиха в удобството, което всъщност представлява.

Всичко идва до вратата ти, ако нещо не ти хареса, имаш цели 14 дни да го върнеш (*с изключение на някои продукти и услуги) , а едно от най-големите предимства е, че можем да разглеждаме с часове и да сравняваме предложенията в няколко магазина от удобството на хола.

Черен петък 2020 ще е най-грандиозният “петък”, тъй като много търговци, които не са залагали преди на онлайн пазаруването, ще се включат със своите промоционални предложения, давайки възможност на потребителите не само да се възползват от специални цени, но и да открият нови любими брандове.

Непосредствено след уикенда на Черен петък 2020, ни очакват помоциите на Кибер понеделник, които са по-малко на брой, но в никакъв случай не отстъпват на Black Friday предложенията като атрактивност.

Всеки ноември от 2015 г. насам специализирани сайтове събират на едно място едни от най-големите и известни брандове и онлайн магазини, публикувайки техните специални промоции за Черен петък, съобщава "Стандарт".

Коментари

Новини Варна