IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Икономика
08:45 | 16 март 2022
Обновен: 22:10 | 28 април 2024

Мистерията с кръста е разкрита! "Кауфланд" каза за разпятието върху олиото

Мазната течност е напълно редовна

По материала работи: Ставри Таргов
Мистерията с кръста е разкрита! "Кауфланд" каза за разпятието върху олиото

Защо на всяко едно шише олио, купено от "Кауфланд", има кръст? Отговор на този въпрос бе даден официално от веригата. В съобщение, изпратено до медиите, става ясно, че кръстът е символ на фабриката, която произвежда продукта.

От веригата опровергаха и твърдения, че олиото на промоция е с изтекъл срок, каквито твърдения е имало в някои медии.

Вижте цялата позиция:

Във връзка с появили се публикации относно годността на олио "Плиска", предлагано в Kaufland на промоционална цена на 12 март, заявяваме категорично, че компанията не прави компромис с продуктите, които предлага.

Всички те притежават необходимите сертификати за качество и произход и са преминали през строг процес на контрол от приема до доставката до магазините. Конкретната марка олио се произвежда от 100% слънчоглед и отговаря на изискванията на Българския държавен стандарт.

По отношение на неговата опаковка в становище по случая производителят информира, че кръстът и слънчогледовата пита са символ на фабриката и затова са изобразени на бутилката.

Коментари

Новини Варна