IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Икономика
11:29 | 15 януари 2016
Обновен: 13:57 | 19 април 2024

Viber е безплатен – и ще остане така!

Масов спам разтревожи потребителите на услугата

По материала работи: Деян Михайлов
Viber е безплатен – и ще остане така!

В четвъртък до много потребители на Viber в страната е било изпратено спам съобщение, с което се уведомява, че от тази неделя Viber ще започне да таксува услугите си.

Съобщението подканва получателите да разпространят информацията до своите контакти, като по този начин ще запазят безплатните услуги на Viber, тъй като ще бъдат отбелязани като активни потребители, 

От приложението за безплатна комуникация изпратиха официално прессъобщение, в което посочват, че информацията в спам съобщението е невярна и неин източник не е Viber. 

"Viber позволява на всички хора по света да си комуникират безплатно. Съобщенията, обажданията, играенето на игри и споделянето на съдържание чрез Viber с приятели и семейство е неограничено в целия свят. Потребителите могат спокойно да продължат да се радват на безплатно приложение за комуникация и за напред", се чете още в официалната позиция.

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна