IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Икономика
11:22 | 27 януари 2016
Обновен: 10:56 | 24 април 2024

Български фирми ще участват на модно изложение в Санкт Петербург

Крайният срок за кандидатстване е 01 февруари 2016 г.

По материала работи: Юлиян Атанасов
Български фирми ще участват на модно изложение в Санкт Петербург

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българското национално участие в международната изложба за текстил и облекло FASHION INDUSTRY 2016, която ще се проведе в периода 10-13 март 2016 в Санкт Петербург, Руска федерация. За целта се предвижда национален щанд от 60 кв. м. Агенцията ще финансира частично участието на български фирми, в рамките на оборудван национален щанд, като поема 80% от следните разходи на всяка фирма участник:

 

-необорудваната изложбена площ;-цялостно изграждане на конструкцията на националния щанд, национална идентификация и/или склад и складово оборудване;-регистрационни и/или медийни такси;-едно работно място (маса, столове, подово покритие, осветление, надпис с името на фирмата)-консумативи (ток, почистване, вода и др.).Фирмите участници в изложението следва да поемат всички други разходи, както следва:

 

-възстановяване към ИАНМСП на 20 % от платената сума от ИАНМСП за

направените разходи за националния щанд;

-заявеното допълнително оборудване;

-транспортирането и обработката на мостри;

-разходите по командироването и пребиваването на представител/и от фирмата

(пътни, дневни и квартирни) се заплащат от фирмата изложител и др.;

-застраховка на представителите на предприятието и експонатите.

 

Крайният срок за кандидатстване е 01 февруари 2016 г. FASHION INDUSTRY 2016 е най-важното събитие за представителите на модния бизнес на Северозападна Русия, единственото търговско изложение в региона, провежда се два пъти ежегодно от 1993 г. На изданието през 2015 г. участие са взели 250 изложители от 80 страни на обща изложбена площ от 10 000 кв.м., като посетителите са били над 50 000 от цял свят. Основните представени групи стоки в изложбата са: готови облекла и трикотаж, текстилни изделия, шапки, кожа и кожени изделия и др. FASHION INDUSTRY се провежда два пъти годишно в B2B формат. Производителите от модната индустрия имат възможност да представят колекциите си за съответните сезони, да се срещнат с представители на търговията, както и да тенденциите в развитието на модния бизнес.

Коментари

Новини Варна