IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Икономика
21:28 | 29 февруари 2016
Обновен: 22:09 | 11 май 2024

Ревизоро иска документи за евтините горива

Има 8 пристанища с кораби, заснети в реално време, как разтоварват горива без абсолютно никакъв контрол, твърди депутатът

По материала работи: Борис Проданов
Ревизоро иска документи за евтините горива

Поведението на комисията на конкуренцията може да отдадем на предстоящата смяна на цялата комисия или част от нея, както и на желанието хората, които в момента работят, да се харесат в последния момент на управляващото мнозинство.

 

Това каза пред БНР Емил Димитров-Ревизоро, заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание и член на Комисията по правни въпроси. Според него ведомствените бензиностанции и осем от пристанищата в страната продължават да бъдат неконтролирани за начина на доставка на горива от чужбина: “От година и половина съм в парламента. Още на втория месец им показах заснети албуми, на които има осем пристанища с кораби, заснети в реално време, как разтоварват горива без абсолютно никакъв контрол. Не казвам тези горива по какви цени са придобити, а да не говорим откъдето и са дошли, защото са възможни всякакви трактовки“, каза депутатът.

 

“В следващия момент виждате как ведомствените бензиностанции продават поголовно, без да се отчитат и без всякакви измерителни уреди огромни количества горива, които няма откъде да са дошли. Виждаме, че вече се появяват бензиностанции, които продават на изключително ниски цени, защото те били много така благоразположени към хората. Но от коя рафинерия? Да посочат!“, настоя той.

Коментари

Новини Варна