За крехките години, на които e Павел Павлов, той е един от най-успелите ни зад граница готвачи.
Вече няколко години работи в Норвегия. Преминал е през всички етапи на кулинарното изкуство. В момента обаче приема за най-голямо предизвикателство шоколада.
След като натрупва опита си в едни от най-елитните кухни на ресторанти в Калифорния и Норвегия, включително в такъв със звезда "Мишлен", Павел започва свой бизнес - кетъргинг агенция.
Историята му е пример и вдъхновение за това как един българин може да успее в чужбина, сбъдвайки мечтата си.
"Просто давам не 100, а 110% от себе си", казва шеф Павлов.
Целият разговор вижте в интервюто на Bulgaria ON AIR на репортера Божила Симова и оператора Тодор Тодоров.
Dnes.bg

Слави за протеста в София: ПП-ДБ са специални в наглостта си, позволено им е да бият и псуват
Три зодии с незабравим финал на годината
Късна емисия
Човечеството е открило 40 000 астероида
Озоновата дупка е значително по-малка – какво се случва?
Мисията ESCAPADE изпрати първите си снимки
Фиксиран е първият пряк сигнал от тъмната материя
Треньорът на Селта коментира треньорската рокада в Лудогорец
Остава или напуска Левски? Една от златните кокошки на "сините" разкри истината
Левски отпадна от Шампионска лига
Емери: Лига Европа обърна сезона на Астън Вила
От табу до бизнес: историята на успеха на еротичен онлайн магазин и разширяването му в Европа
Изключителен финал на 2025 за 3 зодии
4 малки трика за разширяване на пространството в дома
Трапезата на Андреевден
Защо е важна еротиката в ежедневието?
Ново лечение със стволови клетки дава надежда за хора с макулна дегенерация
Безплатни прегледи за хора с висок риск от атеросклероза организира УМБАЛ Бургас
Остеомалация в напреднала възраст – как дефицитът на витамин D и хроничните заболявания отслабват костите?
Investor Finance Forum 2025 (Галерия)
EasyJet: Расте доверието ни в доставките на Airbus
Нов сензор измества лидара и радара в автомобила
Рита Ора – жената, която промени света на поп културата
4 зодии, които често мързелуват
Коментари