IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
15:23 | 5 юни 2019
Обновен: 12:01 | 28 март 2024

Парче мазилка падна от жилищен блок и рани 17-годишно момиче

Ученичката е имала късмет, че бетоновият къс е улучил крака й, а не главата

По материала работи: Пламен Янков
Парче мазилка падна от жилищен блок и рани 17-годишно момиче

Парче мазилка падна от жилищен блок и рани 17-годишно момиче в Пазарджик, съобщава Дарик. 

 

Инцидентът е станал малко след 10:00 часа сутринта на ул. „Кочо Честименски“. Девойката е с разкъсвания на едното коляно. Закарана е в Спешна помощ, откъдето е пренасочена към хирурзите от Областната болница за операция.

 

Ученичката е имала късмет, че бетоновият къс е улучил крака й, а не главата - при такава скорост ударът е щял да бъде фатален, коментират очевидци. С нея са били и няколко нейни съученици от близката Езикова гимназия. За радост, те не са пострадали, разминали са се само с уплаха.

 

Според медици, нараняванията на момичето не са тежки и детето скоро ще се оправи. Направена е операция за възстановяване на разкъсаните меки тъкани. Ще се наложи обаче пострадалата известно време да остане в болница.

 

Участъкът около блока, откъдето е паднал отломъкът, е отцепен веднага със сигнална лента от полицията, и до момента достъпът до мястото е ограничен. Направен е оглед.

 

Уведомени са родителите на момичето, ще бъде уведомена и общинската администрация в Пазарджик, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Коментари

Новини Варна