IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
20:10 | 9 февруари 2015
Обновен: 12:29 | 27 април 2024

Влюбени от цялата страна се събират в Несебър

Общината за пореден път дава старт на фест за Свети Валентин

По материала работи: Борис Проданов
Влюбени от цялата страна се събират в Несебър

“Влюбени в Несебър - Уикенд за любов и вино” ще се проведе за трети път в морския град.


За почивните дни около празника на влюбените и винарите, 14 февруари, се очакват гости от цялата страна. Събитията са в специално построената шатра със сцена на площада в Стария град в дните 13, 14 и 15 февруари.


Организаторите се надяват хиляди влюбени сърца да затуптят в ритъма на вечните хитове на Диана Експрес на 13-ти вечерта и с ретро парти на The Smugglers Collective на 14-ти. Най-романтичните и влюбени души ще имат възможност да ухажват партньора си със саморъчно изработени любовни талисмани. Състезания по двойки (запазеният формат на фестивала) ще изненадат участниците и ще увенчаят победителите с чудесни награди, които засега организаторите запазват в тайна.


Несебърските “баби” ще научат “младите” на скритите в любовни билки, отвари и обредни хлябове тайни послания на любовта, а зимната романтика на Стария Несебър ще ги предизвика в една игра на ориентиране и “селфита”.

Коментари

Новини Варна