IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Общество
09:40 | 25 ноември 2020
Обновен: 23:55 | 8 май 2024

Ами то и други спират като мен! Майки в сблъсък с нагла чиновничка с джип

Не е ясно дали белият "Рейндж Роувър Спорт" е личен или служебен

По материала работи: Ставри Таргов
Ами то и други спират като мен! Майки в сблъсък с нагла чиновничка с джип

Майки с детски колички се възмутиха във фейсбук от огромен джип "Рейндж Роувър", който е паркирал на тротоар на бул . "Симеоновско шосе" в София.

Във вторник Звезделина Митева и нейна приятелка с бебетата си не успяват да минат по пешеходната зона, защото на нея се е настанило бялото луксозно возило.

Бул. "Симеоновско шосе" е изключително опасно по всяко време на денонощието и дори човек без количка рискува живота си, ако за секунди заобиколи кола, паркирала на тротоара.

"Искам да попитам Гюлжан Мехмедова откъде да мина с количката?! Може би по булеварда или през дървото?! Министерство на земеделието и храните...

Само да добавя, че дамата се появи. И заяви на мен и още една майка: "Ами то и други спират като мен!". Това пише във фейсбук Звезделина Митева.

Съвсем близо до мястото, където е паркирал джипът на държавния служител, има модерно заведение за хранене.

От снимките, които е направила става ясно, че на стъклото на джипа има служебна карта на Гюлджан Мехмедова , а на него е изписано "Министерство на земеделието и храните".

Всъщност Гюлджан Мехмедова е младши експерт в Държавен фонд "Земеделие" и работи по обществените поръчки в институцията, показа справка на "24 часа". Освен това е сътрудник на депутат в парламента.

Гюлджан Мехмедова не работи при нас, отричат тя да е техен служител от ДФ "Земеделие".

Не е ясно дали белият джип е личен или служебен. Моделът е "Рейндж Роувър Спорт". Ценовата листа на фирмата вносител показва, че най-евтиният модел е 145 хил . лв ., а най-скъпият е 300 хил. лв .

"24 часа" ще потърси Държавен фонд "Земеделие" и Пътна полиция към столичната полиция за повече подробности по случая в сряда.

Коментари

Новини Варна