IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
13:30 | 26 август 2021
Обновен: 12:53 | 25 април 2024

Опасно: Тийнейджъри лягат на пешеходните пътеки

Изпробват реакциите на шофьорите

По материала работи: Ставри Таргов
Опасно: Тийнейджъри лягат на пешеходните пътеки

Тийнейджъри лягат на пешеходните пътеки в Горна Оряховица, за да изпробват реакциите на шофьорите. От публикация в социалните мрежи станало ясно за опасните експерименти на младежи в железничарския град. Рисковите забавления вдигнаха на крак полицията във Великотърновска област.

Зам.-директорът на ОДМВР във Велико Търново комисар Христо Христов обяви, че не са подавани официални сигнали в силовото ведомство, но криминалистите са се самосезирали от социалните мрежи за "геройствата" на младежите.

Ръководството на ОДМВР - Велико Търново, е разпоредило да се предприемат мерки в целия регион, за да бъдат предотвратени подобни забавления.

Началникът на група "Пътен контрол" в Горна Оряховица старши инспектор Калин Георгиев подчерта, че има реална опасност за трагични инциденти от действията на децата.

Блюстителите на реда апелират при евентуални такива деяния, незабавно да бъде докладвано в Полицейските управления, в Детска педагогическа стая, както и на телефон 112, пише "Труд".

Коментари

Новини Варна