IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
11:45 | 2 декември 2021
Обновен: 18:25 | 5 май 2024

Електрически стълб едва не уби шофьорка

Съоръжението счупило стъклото и се врязало в предния калник на колата

По материала работи: Ставри Таргов
Електрически стълб едва не уби шофьорка

Стълб падна върху движеща се кола и едва не уби жена, която шофирала по улица ”Суходолска" в София. Съоръжението счупило стъклото и се врязало в предния калник. Метални скоби и пътни знаци, прикачени към стълба, минали на косъм покрай главата на потърпевшата.

„Докато отивах на работа, изведнъж стълбът просто падна върху колата ми. Много се уплаших. Звъннах на 112. Дойдоха полицаи, направиха оглед и съставиха протокол”, каза потърпевшата Златка Минчева.

„Представители на общината преместиха стълба и предложиха да се споразумеем, за да няма съдебни дела”, коментира бащата на жената.

„Стълбът е собственост на ЧЕЗ. Той е на над 50 години. Написали сме писмо”, обясни Стоян Танев, зам-кмет на район „Красна поляна”, съобщи Нова.

Във връзка с твърдения на зам.кмета на район Красна поляна -  Стоян Танев относно паднал стълб върху автомобил на ул. Суходолска в София, ЧЕЗ Разпределение категорично заявява, че стълбът не е собственост на дружеството и твърденията не отговарят на истината.

Мрежата на дружеството в района е нова, като компанията не полага стълбове от подобен тип. ЧЕЗ Разпределение заявява, че позиция на дружеството по казуса не е потърсена нито от представители на района, нито от медиите.

Коментари

Новини Варна