IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
08:45 | 12 март 2022
Обновен: 06:37 | 22 април 2024

Мъж умря, чакайки за олио

Опашката била дълга 300 метра

По материала работи: Ставри Таргов
Мъж умря, чакайки за олио

Снимка фейсбук

77-годишен мъж почина, докато чака на опашка за олио в един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков” в Бургас. Тя е била дълга около 300 метра.

След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио. На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта.

Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина. Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.

Съдебно-медицинска експертиза ще установи каква е точната причина за смъртта на мъжа, съобщава Нова.

Ето коментарът във фейсбук на Мария Владимирова:

"Днес Бургас даде първата си жертва в "борбата против спекулата за олиото". Дали е виновен Кауфланд? Един възрастен човек умря, за да се сдобие с желаното олио и да спести на семейството си някой лев. Кауфланд по време на пандемията бяха направили стройна организация за влизане в магазина,а днес отвориха вратите и блъсканицата започна.

Нямаше охрана, нямаше организация и малкото хора, които се добраха до стек олио си го пазеха и въобще не обръщаха внимание на падналия човек,който бере душа. Всички го прескачаха в желанието си да намерят Къде е ОЛИОТО?, а олио вече НЯМАШЕ! Пуснали само 4 палета,а целият град беше в магазина.УЖАС!"

Коментари

ВАСИЛЕВ ( преди 2 години )
Гледайки бежанците от Украйна как спокойно без да се блъскат един по един си вземат от помощите които им дават се питам . Абе каква война има тука че сте се юрнали като луди да грабите де що видите че щели да се вдигнат цените. СРАМ. БЪЛГАРИЙО!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 2
Цветан Влахов ( преди 2 години )
Искахте промяната,гласувахте за ***,искахте комунистите да ви представляват ,оплюхте един истински политик,който мислеше за народа си!Това ви се пада сега *** мръсни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 8 rate up comment 13
Новини Варна