IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
15:40 | 30 юни 2022
Обновен: 03:13 | 16 април 2024

14-годишно момиче падна от V етаж на блок

В тежко състояние е

По материала работи: Ставри Таргов
14-годишно момиче падна от V етаж на блок

14-годишно дете оцеля като по чудо след падане от петия етаж на блок в Дупница. Инцидентът е станал малко след 19.00 часа снощи. Момичето е открито от съседи в тежко състояние на тревните площи пред блока, от който е паднало.

Детето е прието в тежко състояние в частната болница в Дупница с открита фрактура на лявата ръка и контузия на бял дроб. Около 23.00 часа снощи, след стабилизиране на състоянието му, то е транспортирано за болница "Пирогов".

"Извършен е оглед на мястото на инцидента, причините се изясняват в рамките на образувано досъдебно производство", съобщиха за БНТ от пресцентъра на полицията в Кюстендил.

От прокуратурата казаха, че се води следствие, което ще установи дали е нещастен случай или някой е провокирал инцидента, като на този етап от разследването все още се установява дали детето е скочило или е паднало без да иска от балкона на апартамента, в който живее.

Държавна агенция "Закрила на детето" също работи по тежкия инцидент.

Коментари

Новини Варна