IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
17:00 | 8 юли 2022
Обновен: 05:08 | 17 май 2024

Трагедия: Откриха 2 трупа в село Маринка

Телата са на 74-годишен руснак и 67-годишната му жена украинка

По материала работи: Ставри Таргов
Трагедия: Откриха 2 трупа в село Маринка

Трагедия разтърси днес бургаското село Маринка, след като в една от къщите бяха открити два трупа - на 74-годишен руснак и 67-годишната му жена украинка, съобщи пред 24 часа говорителят на полицията Цветелина Рандева. По данни на разследването няма данни за насилствена смърт.

Телата били в стадий на разложение, което говорело, че са престояли няколко дни в къщата, преди да стане ясно, че са починали. Сигнал, че нещо не е наред с възрастната двойка, бил и фактът, че нито мъжът, нито жена му отишли да си вземат пенсиите, както правели обичайно. Съседи също разказали, че повече от 2-3 седмици не са виждали семейството.

По първоначални данни пръв, най-вероятно заради сериозен здравословен проблем, е издъхнал 74-годишният мъж. Жена му обаче страдала от деменция и вероятно дори не е разбрала какво е станало.

Според криминалисти е възможно тя да е починала от недохранване. Причината за смъртта обаче и на двамата ще се изясни след аутопсиите.

Телата са откарани в Съдебна медицина към УМБАЛ - Бургас.

Коментари

Новини Варна