IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
09:40 | 15 ноември 2022
Обновен: 02:39 | 25 април 2024

МС погубил Малката Бирма – дирят го от Интерпол, а той прикован на легло

Това е една от версиите, които вече обикалят социалните мрежи

По материала работи: Ставри Таргов
МС погубил Малката Бирма – дирят го от Интерпол, а той прикован на легло

Георги Станоев от Перник, известен и като Малката Бирма, не е починал при някакъв екшън или инцидент. Това е една от версиите, които вече обикалят социалните мрежи.

По непотвърдена информация от няколко години той е страдал от рядко и тежко неврологично заболяване, което в крайна сметка е довело до фаталния му край.

След като се разбра за кончината на перничанина, онлайн пространството е пълно с жалейки и спомени на близки и приятели на Станоев. Сред хората, които са коментирали кончината му, са Мартин Карбовски и Елза Парини.

Според ТВ Медия Малката Бирма е загубил живота си след продължителна борба с множествена склероза.

Още преди 3 години той бил диагностициран, което съсипало от мъка семейството му. В последните месеци, издирваният от „Интерпол“ перничанин, бил скован на легло и с памперси. Не познавал дори майка си и баща си.

За болестта му знаели само в най-близкото семейно обкръжение, твърди ТВ Медиа.

Мнозина се чудиха къде изчезна в последните години култовата бивша президентка на „Миньор“ Перник Лидия Станоева, популярна като Лидка Скалата. Оказа се, че тя се е грижела за детето си, пише 24 часа.

Коментари

Новини Варна