IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Общество
16:30 | 9 декември 2022
Обновен: 03:45 | 25 април 2024

Кампанията на “Запази Доброто” стартира отновo

Всеки може да се включи с пакетирани хранителни продукти с дълъг срок на годност

По материала работи: Ставри Таргов
Кампанията на “Запази Доброто” стартира отновo

Кампанията на “Запази Доброто” стартира отновo. За шести път по случай Рождество Христово доброволци от София организират благотворителна инициатива в подкрепа на деца и лица с увреждания, а и на възрастни хора в неравностойно положение.

Всеки може да се включи в кампанията с пакетирани хранителни продукти с дълъг срок на годност и желания от писмата до Дядо Коледа, каза в предаването „Ритъмът на столицата“ Илияна Мирчева.

„Тази година целим да зарадваме възрастните пенсионери от Северозападна България, като им занесем хранителни продукти от първа необходимост, както и да зарадваме децата и лицата от Комплекс за социални услуги за деца и лица с увреждания в гр. Мездра, които са написали писма до Дядо Коледа, в които описват своите скромни желания“, добави Илияна.

Писмата с желанията до Дядо Коледа са публикувани във Фейсбук страницата на „Запази Доброто“. Всеки може да закупи конкретния подарък и да го занесе до 16 декември 2022 г. от 11:00 до 20:00 ч., на адрес: гр. София, "Младост" 3 - Бизнес сграда Metro City ет. 2. (Бул. Александър Малинов 51), каза Мирчева.
Подаръците трябва да бъдат нови и надписани поименно.

Инициативата ще се осъществи на 17 декември 2022 г. в Комплекс за социални услуги за деца и лица с увреждания в гр. Мездра и в селата: Моравица, Руска Бела, Дърманци, Лик, Ослен Криводол, Люти Брод, Люти Дол, Боденец, Горна Кремена, Зверино, Крета, Ребърково и други. (област Враца).

Коментари

Новини Варна