IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Общество
14:40 | 6 септември 2023
Обновен: 17:15 | 28 април 2024

Eдна от жертвите на стихията е председателят на Районния съд в Царево съдия Мария Москова

Това съобщи в социалните мрежи министърът на правосъдието Атанас Славов

По материала работи: Ставри Таргов
Eдна от жертвите на стихията е председателят на Районния съд в Царево съдия Мария Москова

Снимка DUNAVMOST.com

„С огромно прискърбие разбрах, че една от жертвите на стихията в Царево е председателят на Районния съд в Царево съдия Мария Москова, която отдаде целия си живот на магистратската професия“. Това съобщи в социалните мрежи министърът на правосъдието Атанас Славов.

„Искам да изразя своите най-дълбоки съболезнования на роднините и близките ѝ, както и на роднините и близките на останалите жертви на това безпощадно бедствие! Случилото се в Царево за пореден път ни показа колко крехък е човешкият живот и колко безпомощни сме пред силата на природата.

Моля се за хората на Царево в тяхната борба за възстановяване на нормалния си живот", посочва министърът, цитиран от bTV.

Към настоящия момент са идентифицирани телата на три жертви – двама мъже и жена, съобщиха по-рано днес от пресцентъра на МВР в обобщена информация за предприетите действия на територията на засегнатите от наводнението населени места. Няма нови сигнали за изчезнали хора, предава БТА.
 

Коментари

Дяд Кольо ( преди 7 месеца )
Тая на 6 Септември защо не е на работа , а е из къмпингите? За това ли взема 5000 лева заплата?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Новини Варна