IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
15:00 | 3 октомври 2023
Обновен: 18:16 | 23 април 2024

Три години и половина родители не могат да погребат дъщеря си

Болница им поискала 27 000 лв. за хладилната камера

По материала работи: Ставри Таргов
Три години и половина родители не могат да погребат дъщеря си

Три години и половина родители не могат да погребат дъщеря си! През 2020 година дъщерята на Петър Чернаев е починала при неясни обстоятелства в София. Докато трае разследването през тези години тялото е било в Александровска болница, съобщава NOVA.

Преди дни родителите на Виолета са получили известие, че могат да отдадат последна почит на дъщеря си. Казват обаче, че от болницата са им отказали да предадат тялото, докато не платят 27 000 лева.

„Съпругата ми отиде в Александровска болница и се оказа, че срокът, в който трябва да бъдат издадени документите, е много кратък. Издадоха смъртният акт с датата в петък. Но служителката й даде талон за кремация с празна дата. Жена ми е попитала защо. Казали й, че това е защото имаме задължения към болницата и докато не платим около 27 000 лева, няма да предадат тялото”, заяви Петър Чернаев.

По думите му от този ден нататък семейството ще дължи на болницата по 15 лева на ден за съхранение на тялото в камерата.

Коментари

Дед Колю ( преди 6 месеца )
Ами да си я пазят там тогава, като не я освобождават. Б***си простата държава - сичко само пари иска.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна