IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
11:00 | 4 ноември 2023
Обновен: 04:07 | 30 април 2024

Кофти шега: Тяло провисна на Хелоуин от мост в Добрич

То не е на човек, а вероятно на пластмасов манекен

По материала работи: Ставри Таргов
Кофти шега: Тяло провисна на Хелоуин от мост в Добрич

Тяло провисна от мост в Добрич! Много жители на града са се натъкнали на ужасяващата гледка в нощта срещу Хелоуин, пише Glasnews.bg.

Гледката наистина е ужасяваща, но е важно да уточним, че тялото не е на човек, а вероятно на пластмасов манекен, чиято глава липсва. Той обаче е облечен с яке и панталони и много хора, на пръв поглед, биха си помислили, че човек е сложил край на живота си по такъв трагичен начин.

"По-тъпа шега и начин за отбелязване на Хелоуин виждали ли сте?", това написа Вехлиджан Ахмедова, която е заснела провисналото "тяло".

Фотото бе споделено в социалната мрежа, където отприщи десетки коментари.

"Това не само е тъпо, не само, че не е шега, а и е опасно, защото там минава път и хората, които се движат там с колите си трудно ще разберат, че това не е човек.

Замисляте ли се какъв ще е ефектът върху тях, че това може да предизвика стрес и да предизвика опасна реакция. За мен това е безмозъчна постъпка на безотговорни тинейджъри", написа Ивелин Иванов.

Някои подходиха с чувство за хумор:

"Хубав човек беше, винаги помагаше!", коментира Камелия Димитрова.

"Някой ми е откраднал идеята", добави Иван Вълев.

Няма да се изненадате, но бе повдигнат и въпросът относно това дали българите трябва да празнуват Хелоуин.

"Ами в училищата нареждат на учителите да го отбелязват подобаващо, вкъщи някои родители ги подкрепят! Това е най-тъпият и отвратителен празник в света!", изрази мнението си Маги Дончева.

Коментари

Новини Варна